Sneek is weer een zeer zelfstandige en verkeersveilige automobilist rijker !

Gisteren ( maandag 06-12-2016 ) heeft Rick Tjaarda uit Sneek zijn rijbewijs Cat. B in één keer gehaald bij onze autorijschool . Rick heeft ook heel bewust de keuze gemaakt om bij onze autorijschool te gaan lesrijden en heeft ook enige weken geleden gebruik  gemaakt van de zogenoemde TussenTijdse Toets en had daarbij ook al Lees verder »

De Skoda Fabia is gisteren ook weer met vlag en wimpel geslaagd voor de jaarlijkse ‘Friese Wintercheck 2016’

Gisteren is in Leeuwarden bij de lokale Skoda dealer tijdens de Skoda ‘Friese Wintercheck 2016’ de Skoda Fabia van ons bedrijf ook weer zonder enige problemen op maar liefst 39 punten goedgekeurd ! Punten van deze controle waren ondermeer het (winter)bandenprofiel , afstelling dimlicht en de diverse vloeistofpeilen van het voertuig zoals de remvloeistof. Net Lees verder »

Ook de Skoda Fabia is weer snel en goed(koop) voorzien van de noodzakelijke winterbanden !

Afgelopen donderdag is de Skoda Fabia ook weer voorzien van de winterbanden. Wanneer de (buiten)temperatuur gaat dalen naar ongeveer 7 graden Celsius is het tijd om ook een aanpassing aan te brengen in waarschijnlijk het meest belangrijke onderdeel van de auto namelijk de banden. Concreet betekent bovenstaande dat het een periode betreft van oktober tot Lees verder »

De Opel Astra is weer volledig aangepast aan de actuele weersomstandigheden !

Onlangs ( donderdag 17-11-2016 ) is de Opel Astra weer met gemak door de A.P.K. gekomen en zijn de zomerbanden weer snel en vakkundig verwisseld met de winterbanden.      Doordat deze winterbanden ook reeds op de bijbehorende velgen zitten kon dit vrij snel en goed(koop) worden uitgevoerd. En tevens heeft de Opel Astra ook het ‘Opel Assistance Plus Certificaat’ Lees verder »

Dokkum is weer een zeer zelfstandige en verkeersveilige automobilist rijker !

Vandaag heeft Fabian van Schilt uit Dokkum zijn rijbewijs Cat. B in één keer gehaald bij onze autorijschool . Fabian heeft vanaf het eerste moment zijn autorijervaring bij Autorijschool Hotsma opgedaan en deze zeer goede samenwerking heeft tot dit mooie succes geleid ! Fabian heeft enkele weken geleden ook al met succes zijn Tussen Tijdse Toets afgelegd en Lees verder »

Start van de ‘Dag van de Ondernemer” 2016 een initiatief van M.K.B. Nederland.

Vandaag ( vrijdag 18-11-2016 ) is het voor ons als bedrijf zijnde een bijzondere dag. Het is namelijk de dag die door M.K.B. Nederland is uitgeroepen tot ‘De dag van de ondernemer’ ! Ook Autorijschool Hotsma is van mening dat menig onderneming en de mensen achter de organisaties best wel eens in het zonnetje gezet Lees verder »