Ook de Skoda Fabia is weer snel en goed(koop) voorzien van de noodzakelijke winterbanden !

Afgelopen donderdag is de Skoda Fabia ook weer voorzien van de winterbanden.

Wanneer de (buiten)temperatuur gaat dalen naar ongeveer 7 graden Celsius is het tijd om ook een aanpassing aan te brengen in waarschijnlijk het meest belangrijke onderdeel van de auto namelijk de banden.

Concreet betekent bovenstaande dat het een periode betreft van oktober tot begin april.

De lagere buitentemperatuur zorgt ervoor dat de winterbanden goed tot hun recht komen vanwege ondermeer een grotere profieldiepte ( voor een betere sneeuw,vuil en water afvoer )en een betere samenstelling van het rubber waaruit de betreffende winterband is opgebouwd.

Als vanzelfsprekend kon dit snel en goedkoop plaats vinden omdat Autorijschool Hotsma al enige jaren gebruik maakt van zeer goede winterbanden welke reeds om de velgen zitten gemonteerd.

Middels deze manier van werken worden de banden minder slijtage gevoelig en kunnen de kosten voor de aanschaf van nieuwe banden worden verspreid over een langere termijn en neemt de verkeersveiligheid voor een iedere weggebruiker aanmerkelijk toe.

Het zal duidelijk zijn dat er bij ons bedrijf dan ook zeker niet bezuinigd kan/zal worden op het onderhoud hetgeen natuurlijk de verkeersveiligheid alleen maar zal bevorderen.

Wil jij ook je autorijlessen gaan volgen in een verkeersveilige auto neem dat contact met ons op voor een nadere kennismaking.

Of bel even voor meer informatie en/of het maken van een afspraak met 06-15569372.

IMG_1195  IMG_1196

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.