De periodieke bijscholing voor een inwoonster van Heerenveen is met een zeer goed gevoel wederzijds afgesloten.

Vandaag heeft een slimme inwoonster van Heerenveen die reeds enige jaren in het bezit is van het rijbewijs voor de “schakel” auto haar zelfstandige autorijden verder vergroot door een aantal praktische autorijlessen bij ons bedrijf te volgen in zowel de Skoda Fabia alsook de Opel Astra en heeft ze dit met een zeer goed gevoel afgesloten.

Onderwerpen die behandeld zijn waren ondermeer het rijden op de auto(snel)weg en ook zijn de zogenoemde “Bijzondere  Manouvres” zoals het “file” parkeren en het op de slimme manier achteruit rijden in een recht parkeervak en ook het veilig,vlot en zelfstandig keren is in diverse situatie’s geoefend alsmede het rijden op het verkeersplein bij Joure.

Maar natuurlijk ook het logisch en slim gebruik van de “cruise controle” is logischerwijs behandeld.

Met deze nieuwe gedegen informatie heeft zij weer veel en goede praktisch bruikbare informatie aangereikt gekregen waardoor het voorkomen van schade en ongevallen ook in de toekomst voor haar hopelijk kan worden voorkomen.

Ook zullen haar brandstof kosten naar verwachting lager zijn door het veilig en zelfstandig kunnen rijden met het zogenoemde “Nieuwe Rijden” waarbij de nadruk is gelegd om zo zuinig mogelijk om te gaan met de getankte brandstof .

Tevens heeft ze enkele praktische rijlessen ( willen ) ervaren in de heerlijk ontspannend rijdende “automaat” lesauto ( Opel Astra ) die wij daarvoor regelmatig mogen/kunnen inzetten.

Wij danken haar en onze vertegenwoordigster die haar ons bedrijf hiervoor had aanbevolen voor het vertrouwen wat zij in onze onderneming heeft en wensen haar dan ook nog heel veel plezier toe met haar nieuwe opgedane kennis van het hedendaagse (milieu)bewuste autorijden.

Hiermee willen we u graag laten zien dat we ten aller tijde ook echt  “maatwerk” leveren aan iedere opdrachtgever ( met of zonder een lichamelijke- en/of geestelijke beperking ).

Wij wensen haar dan ook zeer veilige en mooie kilometers rijplezier toe.

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.