Autorijschool Hotsma is binnenkort te zien bij Lifestyle X perience+.

Dat de denk- en werkwijze van Pyt-Hindrik “anders” is dan die van de “gemiddelde” autorijscholen wist u waarschijnlijk al. Niet voor niets krijgen we steeds meer telefoontjes en email berichten om de bij ons bedrijf aanwezige kennis en persoonlijke betrokkenheid nader te komen toelichten aan menig nieuwe opdrachtgever.

Maar Pyt-Hindrik keek toch zelf ook echt wel even heel erg vreemd op toen hij op donderdag 14-04 jongstleden werd benaderd door een productiemaatschappij uit de randstad.
Betreffende persoon gaf aan dat zij mij heel graag wilden uitnodigen voor een interview voor de landelijke televisie welke binnenkort zal worden uitgezonden bij een van de grootste televisie stations van Nederland.
Nadat Pyt-Hindrik even enkele dagen bedenktijd had gevraagd en gekregen voor controle van ondermeer het aangeboden overeenkomst/contract is enige dagen later het samenwerkingsovereenkomst dan alsnog getekend.
Pyt-Hindrik en de direct betrokkenen zien dit dan ook als een nieuwe,solide en strategische sterke samenwerking waarbij het unieke karakter van Autorijschool Hotsma wederom in positieve opzicht zich nadrukkelijk (weer) onderscheid van de andere autorijscholen in Nederland. En reken maar dat met name Pyt-Hindrik daar enorm trots op is!!
Vandaar dat wij en met name Pyt-Hindrik persoonlijk zeer dankbaar is voor deze mogelijkheid en dat men Pyt-Hindrik zijn visie en droom steunt en zijn geloof in eigen kunnen.

LOGO-LSX

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.