Autorijschool Hotsma zoekt het hogerop ..!

Onlangs zijn de verkennende gesprekken welke door Pyt-Hindrik waren opgestart met http://www.vliegclub-fryslan.nl/ succesvol afgerond en hebben we nu een zeer exclusieve samenwerking kunnen bewerkstelligen waarbij wij als Autorijschool Hotsma er voor kunnen zorgen dat u niet alleen groeit in uw persoonlijke ambitie om een zeer goede automobilist(e) te worden maar u nu ook kunnen bijstaan in het ervaren en het beleven van het vliegen in meerdere kleine zeer moderne vliegtuigen !

En met deze samenwerking is een langgekoesterde wens van Pyt-Hindrik die reeds op jeugdige leeftijd voor het eerst enigszins zelfstandig mocht vliegen op het mooie Duitse eiland Borkum in vervulling gegaan !

Vanzelfsprekend zijn de betreffende vliegers zeer ervaren en hebben zij reeds vele vlieguren zelfstandig uitgevoerd zowel solo alsmede met ( zakelijke ) passagiers.

En natuurlijk kunt u ook de diverse zeer goed onderhouden toestellen waarmee gevlogen zal worden van binnen en buiten bekijken.

Onlangs heeft Pyt-Hindrik zelf na enige jaren van niet gevlogen te hebben weer enige tijd kunnen vliegen  in een zogenoemde “hoogdekker”.

image   imageimage   image   image   image   image   image

Voor zover mogelijk zal Pyt-Hindrik in de toekomst zelf ook zijn ervaring met het vliegen gaan uitbreiden.

Bij een eventuele deelname is het meenemen van een film-/fototoestel aan te bevelen !

Ook deze unieke samenwerking is het gevolg van het streven van Autorijschool Hotsma ( Pyt-Hindrik Hotsma ) om de opdrachtgevers waarvoor Autorijschool Hotsma / Pyt-Hindrik Hotsma zijn diensten mag uitvoeren een extra dienst aan te bieden.

Maar natuurlijk kunt u ( indien gewenst ) zelf ook de opleiding tot vlieger gaan volgen !

Dus wilt u een keer uw eigen huis of een ander object ( bijvoorbeeld de lesauto waarin u de autorijlessen bij ons bedrijf volgt of uw bedrijfspand ) vanuit de lucht bewonderen neem dan hiervoor even contact op met Autorijschool Hotsma en/of vliegclub fryslan voor de mogelijkheden en kosten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.