De filmopnames van lifestyle X perience + zijn afgerond !

Afgelopen dinsdag ( 05-07-2016 ) zijn de film opnames geweest van het al eerder bekend gemaakte optreden van Pyt-Hindrik Hotsma in het RTL4 lifestyle programma “lifestyleXperience+”.

Middels een sterke combinatie van de zeer kundige en betrokken medewerkers van het betreffende televisie productiebedrijf http://www.eyemediatelevision.nl en een degelijk script is een interview ontstaan waarbij alle betrokken partijen zich met volle tevredenheid in kunnen vinden.

Wilt u weten wanneer het voor het eerst zal worden uitgezonden op de landelijke televisie … ?

De uitzending staat gepland op komende zaterdag 06-augustus-2016 om 13.25 uur op/bij RTL4.

Vanzelfsprekend zal het filmpje op dezelfde dag van uitzending gelijk ook op www.autorijschoolhotsma.nl en op Facebook worden geplaatst.

En gezien de zeer prettige en open communicatie en de enorme medewerking van dit bedrijf zal dit wat Pyt-Hindrik persoonlijk betreft niet de enige keer zijn voor een zeer prettige samenwerking !

Tevens wil ik op persoonlijke titel via deze weg nog even dhr. Folkert de Hoop van http://www.folkertdehoop.nl bedanken voor zijn prachtige aandeel in dit voor ondergetekende zeer belangrijke aspect om een betere leef wereld te maken voor de vele mensen met A.S.S. !

Ook het op de website geplaatste filmpje over de Open Coffee Club in Joure is door Folkert gefilmd.

Ik hoop én verwacht dat ik in de toekomst vaker gebruik zal gaan maken van hun zeer  professionele diensten !

Zeer veel dank !

Pyt-Hindrik Hotsma.

WP_20160705_14_27_47_Pro   IMG_3989

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.