Uitslag praktijkexamen wordt niet meer in de auto verteld

Een examenkandidaat en de begeleidende instructeur krijgen vanaf 1 juni 2018 de uitslag van een rijexamen uitsluitend te horen aan tafel bij de examinator in de praktijkexamenzaal. De uitslag wordt dan niet meer in de auto aan de instructeur meegedeeld. de belangrijkste reden is dat het CBR open en transparant wil communiceren naar alle betrokkenen. Bovendien Lees verder »

Bijscholing A.D.R (gevaarlijke stoffen)

Vanmorgen heb ik ook mijn eigen A.D.R. ( gevaarlijke stoffen ) papieren weer zeer succesvol kunnen verlengen middels de hiervoor staande examens ? ! Dat vinden ook mijn externe opdrachtgevers/zakenrelatie’s wel heel erg leuk ? ! Ook u kunt deze in de arbeidsmarkt gewilde papieren succesvol behalen ! Wilt u weten hoe ? Bel : 06-15569372. of E-mail : Lees verder »

Nieuwe vragenlijst voor Gezondheidsverklaring CBR

De nieuwe vragenlijst voor de Gezondheidsverklaring (voorheen Eigen Verklaring) van het CBR wordt begin december beschikbaar gesteld. Tegelijkertijd wordt ook het vernieuwde klantenportaal Mijn CBR gelanceerd. Dat meldt het CBR. De vragen in de Gezondheidsverklaring zijn volgens het CBR duidelijker gemaakt, in een logischer volgorde geplaatst en ze sluiten beter aan op de informatie die Lees verder »

Drachten is weer een zeer zelfstandige en verkeersveilige automobilist rijker !

Gisteren ( woensdag 05-07-2017 ) heeft Dhr. Brinksma uit Drachten zijn rijbewijs Cat.B in één keer gehaald bij onze autorijschool. Doordat zijn broer reeds enige jaren eerder met zeer veel plezier ook zijn rijbewijs bij onze autorijschool heeft gehaald heeft hij dan ook zeer doelbewust voor onze autorijschool gekozen. En hij heeft in goed overleg Lees verder »

Sneek is weer een zeer zelfstandige en verkeersveilige automobilist rijker !

Gisteren ( maandag 06-12-2016 ) heeft Rick Tjaarda uit Sneek zijn rijbewijs Cat. B in één keer gehaald bij onze autorijschool . Rick heeft ook heel bewust de keuze gemaakt om bij onze autorijschool te gaan lesrijden en heeft ook enige weken geleden gebruik  gemaakt van de zogenoemde TussenTijdse Toets en had daarbij ook al Lees verder »