Over Autorijschool Hotsma®

Pyt-Hindrik Hotsma is de trotse eigenaar van autorijschool Hotsma. In 1995 heeft hij zijn eerste instructeurscertificaat behaald en al snel volgde als één van de eerste instructeurs van Nederland het zogenoemde bromfietsinstructeurscertificaat en niet veel later heeft Pyt-Hindrik als gevolg van destijds veranderende wet- en regelgeving ook het instructeurscertificaat E achter B gehaald.

Dit alles draagt bij aan een gezonde onderneming en ook kan de enorme waardevolle schat aan kennis en ervaring die Pyt-Hindrik heeft opgedaan in het internationale goederentransport met geduld en zichtbare passie en liefde voor het werk worden over gedragen op de aangemelde kandidaten die meer inhoud/inzicht vragen tijdens hun autorijles.

Door de jaren heen heeft Pyt-Hindrik de nodige ervaring opgedaan. Niet alleen op het gebied van (Europees) verkeersinzicht, maar door het rijden met kandidaten heeft hij veel mensenkennis opgedaan. Dit zorgt ervoor dat Pyt-Hindrik in staat is om kort maar vooral effectief uitleg te geven over de verschillende onderdelen en uitstekend in staat is om kandidaten op hun gemak te laten voelen. Door het rijden met de reeds vele kandidaten die Pyt-Hindrik in de loop van de jaren heeft opgeleid en die zijn geslaagd heeft hij veel mensenkennis en (niet in de laatste plaats) klantbeleving en inlevingsvermogen opgedaan.

En sinds 15-02-2016 is de naam “www.autorijschoolhotsma.nl” een geregistreerd handelsmerk.

Wij kunnen met de diverse extra genoten specialistische opleidingen jou op een zeer snelle,leuke en leerzame manier aan je rijbewijs helpen.

Indien gewenst en mogelijk kan dit zelfs binnen 10 dagen worden gerealiseerd !

Pyt-Hindrik heeft zich als vooruitstrevende autorijschoolhouder gespecialiseerd in het geven van rijles aan mensen met autisme en ADHD. Na jarenlange ervaring met het autismespectrum waarin Pyt-Hindrik bij andere mensen in zijn omgeving veel misverstanden tegenkwam en -komt en gestimuleerd door oprechte interesse weet hij als geen ander rust, structuur, duidelijke uitleg en persoonlijke aandacht centraal te stellen. Pyt-Hindrik is door Spectrum Nederland gekwalificeerd als Erkend Rij-instructeur Autisme en/of ADHD. Dit houdt in dat Pyt-Hindrik het volledige opleidingstraject autisme en ADHD gevolgd heeft incl. het autisme-protocol en ADHD-protocol. Vanzelfsprekend is dit voor Pyt-Hindrik slechts één organisatie waar Pyt-Hindrik graag mee samenwerkt. Autorijschool Hotsma werkt graag samen met meer dan 150 vertegenwoordigers. Zij zijn werkzaam op diverse niveau’s in verschillende branches en functies. Zij zijn voor ons de mensen die voor ons de (lokale) markt kennen en volgen in hun eigen expertise en vakkennisgebied.

“Ervaring is de beste leermeester”

Naast het geven van rijles heeft Pyt-Hindrik ook jarenlange ervaring met het rijden voor verschillende transportbedrijven in zowel binnen- als buitenland. Collega’s doen graag een beroep op Pyt-Hindrik in tijden van vakantie, arbeidspieken en/of ziekte(vervanging).

En tevens heeft Autorijschool Hotsma voor/bij diverse collega autorijscholen een zeer goede en betrouwbare naam opgebouwd middels de diverse opdrachten die de betreffende opdrachtgevers aan de betrouwbare en deskundigheid van zaken van ons bedrijf waren/zijn toevertrouwd.

Vanzelfsprekend staat klantbescherming bij ons zeer hoog in het vaandel !

inspirational-quote-pessimist-optimist-winston-churchill

Met autorijschool Hotsma richt Pyt-Hindrik zich op vier kernwaarden, nl. veiligheid, gezondheid, kwaliteit en milieubescherming.

“Mijn motivatie is door het enthousiasme van de kandidaten die rijles bij mij volgen nog altijd even groot als op die mooie zonnige dag in 1995!”.